Toonaangevend automotive bedrijf BMC

BMC produceert al meer dan 50 jaar in de Turkse auto-industrie voor de binnen- en buitenlandse markten met een eigen merk, ontwikkelt met de binnenlandse en nationale technologie producten die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van klanten in de voertuigsegmenten van de commerciële industrie.

Over Ons BMC Truck & Bus B.V.

BMC Trucks is de importeur in Holland van de prestigieuze fabrikant van industriële voertuigen BMC , wiens merk meer dan 50 jaar ervaring heeft in de sector. Bij BMC worden vrachtwagens ontwikkeld die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van klanten van industriële voertuigen.

Bovendien biedt BMC Trucks in Holland voor zijn voertuigengamma een aftersales- en commercieel netwerk met de beste professionals in de sector ter beschikking van de klant.

Van oprichting tot nu

BMC is een van de grootste commerciële voertuigfabrikanten opgericht in 1964 Turkije. BMC biedt speciale oplossingen voor de automotive industrie met zijn brede productassortiment, gekwalificeerd personeel, hoge productiecapaciteit en kwaliteitsnormen, waar het voornamelijk is gevestigd in İzmir Pınarbaşı, Istanbul, Ankara en Sakarya met zijn moderne faciliteiten verspreid over diverse R&D en productiefaciliteiten.

BMC is ontworpen met de flexibiliteit om veel voertuigen uit de commerciële industrie te produceren met verschillende configuraties, variërend van bussen tot vrachtwagens. Met meer dan 3.500 productie-ervaren teamleden biedt BMC het gehele proces, van ontwerp tot R&D, van project tot onderwijs en diverse dienstverleningen.

Wij zijn het eerste merk die meer als 300,000 voertuigen en 80 modellen heeft geproduceerd. Wij hebben een toegevoegde waarde van ongeveer 10 miljard. BMC verhoogt constant haar intense R&D activiteiten. BMC voorziet in ononderbroken service met haar expert geautoriseerde sales, service en dealernetwerk. BMC blijft high-tec, duurzame, betrouwbare en milieuvriendelijke voertuigen produceren door de sectorale trends op de voet te volgen. BMC vordert snel naar haar doelstellingen om een vernieuwd wereldmerk te worden met zijn halve eeuw geschiedenis, multinationale structuur en nieuwe managementaanpak.

VISIE

Om een toonaangevend en nationaal technologiebedrijf te worden op het gebied van landvoertuigen, bussen, vrachtwagens, aandrijfsystemen, motoren en aanverwante technologieën.

MISSIE

Het produceren van zeer concurrerende producten ontworpen met de toonaangevende en nationale technologie binnen de duurzame groeistrategie.

Geschiedenis en mijlpalen

Als een van de belangrijkste fabrikanten van commerciële voertuigen in Turkije werd BMC in 1964 in İzmir opgericht. Met de vele successen die sinds de oprichting zijn behaald, zit de geschiedenis van BMC vol met belangrijke mijlpalen.

2018 2018
2016 2016
2009 2009
2008 2008
2007 2007
2004 2004
1998 1998
1996 1996
1995 1995
1992 1992
1991 1991
1990 1990
1986 1986
1976 1976
1975 1975
1973 1973
1966 1966
1964 1964

2018

New generation bus series “Neocity” and “Neoport” were manufactured. Neocity 8,5M Diesel Bus won the best design award.

2016

The foundation was laid for “Sakarya Manufacturing Facilities” in Sakarya, Karasu.

2009

BMC R&D Center was establishe

2008

The production began for the first 100% domestically manufactured, solo and articulated fully low-floor bus

2007

First natural gas powered eco-friendly bus was manufactured.

2004

First lightweight commercial vehicle with intellectual and industrial property rights owned by a Turkish company,

1998

BMC became the first Turkish commercial vehicle manufacturer to export its products to Europe.

1996

First 100% national truck with intellectual and industrial property rights owned by a Turkish company,

1995

A Turkish automotive company received an ISO 9001 Quality Certificate for the first time.

1992

A Turkish company joined the Paris Dakar Rally for the first time, with a special (6×6) truck driven by Renç Koçibey.

1991

Doğanlar Bus Factory was put into use

1990

MD Series lightweight commercial vehicle production began.

1986

The production of first turbocharged vehicles “Fatih Series” trucks began and a license agreement was signed with Cummins Engine Company.

1976

The first Apprentice Training Center in the Aegean Region was established.

1975

A diesel engine was manufactured in Turkey for the first time

1973

Turkey’s first foundry was established within BMC’s commercial body.

1966

Initial production began with TM Series trucks under the name of Leyland.

1964

BMC was established.

Career in BMC automotive

Ons Human resources beleid is gebaseerd op vijf basisprincipes:

Gelijkwaardigheid |Participatief bestuur en transparantie | Voortdurende verbetering van de arbeidsomstandigheden | Efficiente / prestatiegebaseerde beloning |Respect voor elkaar

Als organisatie vinden wij het belangrijk onze medewerkers te waarderen, te stimuleren en te laten groeien. We zorgen voor de best mogelijke werkomstandigheden zodat iedereen optimaal kan bijdragen aan het succes van onze organisatie

Bekijk onze vacatures

BMC ONDERZOEK & ONTWIKKELING

BMC, een toonaangevend en nationaal technologiebedrijf, verschilt van zijn concurrenten met wetenschap, innovatie en ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën en zet zijn R&D-investeringen voort om een ​​R&D-basis in zijn regio te worden door binnenlandse partnerschappen op zijn gebied te ontwikkelen.

BMC heeft vele mijlpalen bereikt door een van de modernste productiefaciliteiten te zijn met een geschiedenis van een halve eeuw en heeft onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten altijd zeer gewaardeerd als een pionier en toonaangevend bedrijf in de productie van commerciële voertuigen. BMC richtte de eerste gieterij op, het eerste opleidingscentrum voor leerwerkplaatsen en produceerde de eerste dieselmotor, het eerste turbo-aangedreven voertuig, het eerste binnenlandse lichte bedrijfsvoertuig, de eerste milieuvriendelijke aardgasbus, de eerste complete bus met lage vloer en de eerste binnenlandse tactische gepantserde wielvoertuigen in zijn sector, en de belangrijkste aandachtspunten van dit succes zijn het ervaren personeel en de R & D-investeringen die vanaf de oprichting tot nu toe zijn uitgevoerd. BMC stelt de verwachtingen van klanten van commerciële voertuigen centraal, investeert regelmatig in verschillende domeinen van nieuwe productontwikkelingen tot huidige productverbeteringen en besteedt elk jaar een aanzienlijk deel van haar inkomsten aan R&D-studies.