Beleid

Als BMC definiëren we onze relaties en verantwoordelijkheden met al onze aandeelhouders, onze praktijken op het gebied van gezondheid en veiligheid op het werk, onze benadering van kwaliteit, milieu en informatiebeveiliging. We creëren en nemen beleid aan dat ons verder leidt voor al onze processen.

GEZONDHEID EN VEILIGHEIDSBELEID

Als BMC beschouwen we onze medewerkers altijd als onze belangrijkste schakel in onze inspanningen om onze strategische doelen te bereiken in lijn met onze visie en missie.

MILIEU BELEID

Als BMC zijn wij van mening dat het milieu moet worden beschermd in termen van “Duurzaamheid” door de milieueffecten die voortvloeien uit onze bestaande en toekomstige productieactiviteiten te minimaliseren.

In onze productieprocessen handelen we volgens de principes die we hebben aangenomen in het kader van “Duurzame groei”.

Als BMC garanderen we dat we het ISO 14001-milieubeheersysteem voortdurend verbeteren, dat is opgezet om de doelstellingen en programma’s met betrekking tot de belangrijkste milieufactoren in onze activiteiten te identificeren en vast te stellen.

DATA SECURITY BELEID

Als BMC streven we ernaar om ervoor te zorgen dat de basis- en ondersteunende IT-services met minimale onderbreking worden voortgezet, om alle fysieke en elektronische informatiemiddelen te beveiligen, om het concurrentievermogen, de winstgevendheid, de wettelijke naleving en het commerciële imago van ons bedrijf te behouden.

 

KWALITEITS BELEID

Het effectief implementeren en continu verbeteren van het kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming met wet- en regelgeving, met deelname van alle medewerkers, leveranciers, diensten en dealers,

Risico’s en kansen correct beheren door te focussen op de verwachtingen van verbonden partijen,

De klanttevredenheid op het hoogste niveau houden met zijn hoge kwaliteit, concurrerende prijzen en tijdige levering van de producten en diensten die het ontwikkelt en ontwerpt in overeenstemming met zijn strategische doelen,

Een eerlijk deel van de toegevoegde waarde die zij heeft bij al haar aandeelhouders.

Certificeringen

Iso 9001

AQAP 2110

OHSAS 18001

ISO 14001

ISO 27001

ISO 3834

Meer informatie over onze trucks?

Neem contact met ons op voor meer informatie of plan direct een afspraak om onze showmodellen te bekijken.

Neem contact op