E-mail support

info@bmctruckandbus.nl

Bel BMC Truck & Bus B.V

026 – 3764550

Garantie

BMC, een toonaangevend en nationaal technologiebedrijf, verschilt van zijn concurrenten met wetenschap, innovatie en ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën en zet zijn R&D-investeringen voort om een ​​R&D-basis in zijn regio te worden door binnenlandse partnerschappen op zijn gebied te ontwikkelen.

De wettelijke garantieperiode voor uw BMC-voertuig begint op de datum van de verkoopfactuur en is 2 jaar. Als uw voertuig binnen de garantieperiode defect raakt, wordt de reparatietijd (storingen in het kader van de garantie) opgeteld bij de garantieperiode.Garantie-aanvragen dekken geen slijtage veroorzaakt door gebruik, verbruiksmaterialen, onderdelen en materialen voor periodiek onderhoud, onjuist brandstofgebruik, apparatuur of software die niet oorspronkelijk is geïnstalleerd, dwaling tegen de bedienings- en verkeersinstructies, natuurrampen, milieueffecten en veroorzaakte schade door de klant. Neem contact op met uw geautoriseerde dealer voor uitgebreide garantiepakketten en details.

Om aan de garantievoorwaarden te kunnen voldoen, dient al het onderhoud aan het voertuig tijdig te worden uitgevoerd en dient de reparatie/montage/demontage van de voertuigaccessoires te worden uitgevoerd op de door de geautoriseerde dealers van BMC Truck & Bus B.V. met de voorgeschreven wijze.

Meer gedetailleerde informatie over garantietoepassingen en belangrijke punten vindt u in het service-onderhoudsboek en de gebruikershandleidingen.

Vind een geautoriseerde dealer

Onderdelen reserveren

24/7 ononderbroken service voor onze klanten

Met haar 24/7 ononderbroken service voor klanten principe;

ORIGINELE en “ALTERNATIEVE” productselecties in een afgesloten ruimte van 10.000 m2,

Met ons brede productassortiment bestaande uit 20.000 artikelen in een voorraad van 500.000 stuks,

Met ons brede distributienetwerk bestaande uit meer dan 100 geautoriseerde dealers en diensten,

Met meer dan 300 binnenlandse/buitenlandse verkopers, met ons ervaren personeel van actieve verkoop-/serviceteams, werken we eraan om zo snel mogelijk aan alle behoeften te voldoen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.