HET BEKROONDE DESIGN, COMFORTABEL RIJDEN EN PLEZIERIG REIZEN!

De Neocity-familie van 8,5 m, 9 m en 10 m blaast het openbaar vervoer nieuw leven in met opties voor diesel, CNG, elektromotoren en hun bekroonde speciale ontwerp.

MODELLEN

8,5 meter   8,5 meter Electric    8,5 meter VIP.    9 meter CNG    10 Meter

Leef het comfort in smalle stadsstraten met Neocity 8.5m Diesel!

Dankzij de onafhankelijke vooras, die de kleinste draaicirkel in zijn klasse heeft, zit u zelfs in de smalste straten van de stad comfortabel. Door de verbeterde wendbaarheid en wegligging kunt u genieten van het hoge niveau van rijcomfort.

Leider van zijn klasse in de passagierscapaciteit

Neocity openbare bussen zijn ontworpen om het comfort van zowel passagiers als chauffeurs te maximaliseren. 19,5” onafhankelijke vooras alleen gebruikt in BMC Neocity-serie en starre achteras optimaliseren laadvermogen en kosten. Door het laadvermogen aanzienlijk te verhogen in vergelijking met de huidige voertuigen in dit segment, wordt het het voertuig met de beste passagierscapaciteit in zijn klasse. Daardoor minimaliseert het de aanschafkosten en maximaliseert het de lijnproductiviteit. Neocity 8.5m biedt reismogelijkheden voor maximaal 72 personen en 10m aanbiedingen voor 88 personen.

NEOCITY – 8.5 METER

21 Sitting + 51 Standing

Passagiers capaciteit

NEOCITY – 9 METER

23 Sitting + 49 Standing

Passagiers capaciteit

NEOCITY – 10 METER

26 Sitting + 62 Standing

Passagiers capaciteit

We hebben aan alles gedacht om het onze passagiers naar de zin te maken
comfortabel voelen

BMC-ingenieurs ontwierpen alle openbare bussen om de accommodatie van zowel passagiers als chauffeurs te bieden. Dankzij de technologische motor die zich achter de achterkant van het voertuig bevindt, is er geen geluid te horen in de cabine. Ook met het wiegsysteem worden de trillingsgevoelens van bestuurders en passagiers tot een minimum beperkt.

Het nieuwe Engine Cradle-systeem voor het eerst in Neocity

Het Engine Cradle-systeem dat zorgt voor een ergonomische verzameling van de motorconstructie buiten het voertuig en montage in één keer, wordt voor het eerst gebruikt in BMC Neocity-bussen. Met behulp van dit innovatieve en vooruitstrevende systeem is montage en demontage nu zeer eenvoudig en snel. Snelheid en ergonomie zijn geboden.

 

MERK & MODEL – Cummins ISB4,5 E6C 210B Euro-6

MAXIMUM KOPPEL – 50 NM @1200 – 1500 tpm

TYPE – Intercooler met turbocompressor, diesel

MAXIMALE INSPANNINGEN – 157 KW (210 pk) 2300 tpm

Vind de beste neocity voor jezelf

De Neocity Public Bus Family heeft opties van 8,5 m en 10 m. Kies het beste Neocity-model dat bij je past.