LOKAAL SCHORT, NEOPORT

Neoport, de eerste lokale platformbus van Turkije, zal een nieuwe ster van luchthavens worden met zijn functies zoals een volledig lage basisstructuur van 14 meter, links en rechts knielfunctie voor passagiers die landen en instappen.

Ontdek Neoport!

Er is een extra motor voor volledige luchtrem, links en rechts knielen, chassis neerlaat- en hefsysteem, schijfremmen voor en achter, 6 passagiersdeuren, monocoque carrosserie met lage vloer en airconditioning.

We dachten aan alles
om het onze passagiers comfortabel te maken

BMC-ingenieurs ontwierpen de platformbussen om zowel passagiers- als chauffeurscomfort naar het hoogtepunt te brengen. Dankzij de technologische motor die voor het voertuig is geplaatst, is in de cabine een zeer groot en ruim passagiersplatform ontstaan. Bovendien worden met zijn veersysteem de trillingen die door passagiers en bestuurder worden gevoeld, geminimaliseerd.

Er is een kamer voor iedereen in Neoport!

Neoport heeft 12 zittende en 84 staande passagierscapaciteit met zijn vergrote platform. Het biedt zijn passagiers een veel ruimere en comfortabelere reis, evenals een veilige, geïsoleerde ruimte voor de bestuurder en gastvrouw dankzij de motorruimte in het midden vooraan.

Leer Neoport beter kennen!

Dankzij de voor- en achteras, elk met een laadvermogen van 10.500 kg, kan de Apron-bus 109 passagiers vervoeren, wat leidt tot zijn klassepositie met passagierscapaciteit.