Overname BMC Truck & Bus door Mobility Center Benelux

8 februari, 2023

Met de overname van voertuig importeur BMC Truck & Bus is Mobility Center Benelux de exclusieve importeur van de industriële voertuigen fabrikant BMC.

Met de overname wordt Mobility Center Benelux het moederbedrijf van onder andere BMC Truck & Bus. BMC Truck & Bus is de exclusieve importeur in Nederland van BMC
voertuigen. BMC is een van de grootste commerciële voertuigfabrikanten opgericht in Turkije, met meer dan 50 jaar ervaring in de sector. Bij BMC worden vrachtwagens ontwikkeld die zijn afgestemd op de verschillende behoeften van klanten van industriële voertuigen.

Wij investeren in toonaangevende technologie

De transportsector is continu in ontwikkeling. Mobility Center Benelux anticipeert op deze ontwikkeling door het aanbieden van duurzame, innovatieve en toekomstbestendige
oplossingen. Met de overname van Truck & Bus zetten wij een nieuwe stap in onze duurzame groeistrategie. Het is de gedeelde missie van Mobility Center Benelux en BMC Truck & Bus om een toonaangevend technologiebedrijf te worden binnen de automotive industrie. “Door te investeren in high-tec, duurzame, betrouwbare en milieuvriendelijke voertuigen onderscheiden wij ons op de markt en zijn wij klaar voor de toekomst”, aldus Nick Orsel, directeur.

Innoverend voertuigbedrijf in de Benelux

Mobility Center Benelux is druk aan de weg aan het timmeren om de voertuigindustrie in de Benelux te innoveren. Als moederbedrijf van zowel Mobility Service Elst als BMC Truck & Bus excelleert het bedrijf zowel in service en onderhoud alsook in verkoop van trucks. Zo wordt het complete plaatje geboden, dat volgens directeur Nick Orsel klaar is om de Benelux te veroveren.

Ga terug